Ligue 1

Kaptajn Højbjerg leder Marseille til sejr i lokalderby

Pierre Emile Højbjerg bar anførerbindet, da Marseille lørdag sejrede i lokalderbyet mod OGC Nice.

Marseille-spillere under Ligue 1-kampen mod OGC Nice.
N. Maupay
40′
Luis Henrique
53′
45′
90′

Derby de la Mediterranée.

De to middelhavsbyer Marseille og Nice tørnede lørdag sammen i den franske Ligue 1.

Her var danske Pierre Emile Højbjeg med fra start, hvor den nyslåede danske landsholdsanfører også bar anførerbindet på Stade Vélodrome i Marseille.

Hjemmeholdet kom da også bedst fra land, da Neal Maupay kom på enden af et afrettet indlæg og headede Marseille i front.

I anden halvleg blev det dobbelt så godt, da Luis Henrique fordoblede Højbjerg og kompagnis føring efter 53 minutters spil.

Bølgerne gik højt i løbet af derbyet, hvorfor det tidligere FCK-emne Derek Cornelius fik sit første gule kort efter 63 minutter og sit andet bare 10 minutter senere og dermed et rødt kort.

Dobbelt op på Cornelius i FCK? – Jagter stopper i Allsvenskan

Det sidste kvarter af kampen måtte Marseille forsvare sig med 10 mod 11, men alligevel kunne OGC Nice ikke kæmpe sig tilbage i opgøret.

Pierre Emile Højbjerg spillede samtlige minutter af kampen.

Således vandt Marseille Derby de la Mediterranée med 2-0 og har dermed 10 point efter sine første fire kampe.

Det er nok til en foreløbig førsteplads, som PSG dog kan overtage, da pariserne har en kamp i hånden.