45′
Anden halvleg
90′

Der var dømt topkamp i 3F Superligaen lørdag aften på MCH Arena.

Her tørnede FC Midtjylland og F.C. København sammen, og det var gæsterne, som fik den bedste indledning på kampen.

Efter en halv time kunne Kevin Diks sparke FCK i front, da han sikkert udnyttede et straffespark. Stillingen holdte indtil pause.

Efter en times spil troede German Onughka, at han havde fordoblet føringen, men målet blev annulleret af VAR for offside.

Det satte gang i FC Midtjylland, og Oliver Sørensen udlignede efter 69 minutter på et tørt hug. Ti minutter kunne jublen bryde ud i Herning, da Ousmane Diao sparkede en løs bold i kassen efter et hjørnespark.

FCK fik aldrig svaret tilbage på midtjydernes føringsmål, og derfor endte det 2-1 til FCM, som med sejren konsolidere førstepladsen i 3F Superligaen.