Eliteserien

Dansk keeper med 15 redninger: Taber 6-1

Der var nok at lave for den danske Fredrikstad-keeper, da Molde FK bød op til kamp i Eliteserien lørdag aften.

Jonathan Fischer havde konkret interesse fra blandt andet Brøndby, OB og AaB, inden han valgte Fredrikstad.
K. Haugen
15′
M. Bjørnbak
28′
E. Haugan
32′
M. Kaasa
52′
O. Brynhildsen
57′
M. Linnes
60′
S. Rafn
1′
45′
90′

Det er sjældent at en målmand laver 15 redninger i løbet af en kamp.

Endnu sjældnere er det så, at den selvsamme keeper lukker seks mål ind i netop den kamp.

Sådan lå landet dog for danske Jonathan Fischer, som lørdag aften havde nok at se til, da Molde FK med flere 3F Superliga-kendinge i truppen bød op til dans.

Det startede ellers helt perfekt, da Fredrikstads wingback Simen Rafn scorede til 0-1 efter bare ét minut.

Euforien af den tidlige scoring var dog pistvæk, da de to mandskaber gik til pause, da Molde – til trods for mange danske redninger – havde scoret tre mål.

Kampbilledet var det samme i anden halvleg, hvor Jonathan Fischer flere gange fik afværget, men alligevel endte med at måtte rage bolden ud af eget net tre gange yderligere.

Her kom FC Midtjylland-lejesvenden Ola Brynhildsen blandt andre på tavlen.

Fredrikstad havde også den tidligere AC Horsens-kant Jeppe Kjær med fra start, men han blev flået ud i pausen.

For Molde var Ola Brynhildsen med fra start, imens nyligt tilkomne Mads Enggård måtte nøjes med at se hele kampen fra bænken.

Derudover kom det tidligere FCK-talent Valdemar Lund ind og spillede de sidste 25 minutter.