3F Superligaen

Tidligere EfB-profil: Håber vi ses i Superligaen

Mads Larsen kom til Silkeborg IF i vinter efter mange år i Esbjerg fB. Selvom midtbanespilleren spiller på nyt græs – rettere sagt kunstgræs – så har der været en del tilpasning med skiftet.

Mads Larsen i aktion for Silkeborg i 3F Superligaen
Fot: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Kun som 19-årig blev Mads Larsen udpeget som anfører for Esbjerg fB.

Den rolle var han i fra sommer 2021 til vinter 2024, indtil han skrev under med Silkeborg IF.

Det er et skifte, som han har været glad for, men han under stadig sin gamle klub succes.

– Det er længe siden, at jeg har fået et spørgsmål om Esbjerg, og jeg ved ikke, om jeg regner med at se dem i Superligaen i næste sæson, men jeg håber det da, fortæller han til Campo og uddyber:

– Jeg føler, at de har fået stablet noget rigtig godt henover sommeren, selvom de også er kommet af med et par profiler.

De er helt klart en af kandidaterne til oprykning.

Mads Larsen

Ser man på esbjergenserne transfervindue, så har der for alvor været gang i svingdøren.

12 nye spillere er kommet ind, mens ti har sagt farvel i Esbjerg. Den oprydning har ikke betydet, at Mads Larsens barndomsklub skulle igennem en resultatmæssig bump:

– De spiller godt og gør det godt i 1. divisionen (red. NordicBet Ligaen). Dét jeg har læst og hørt, så er målsætningen ikke at rykke op lige nu og her, men jeg synes virkelig, at de præsterer godt. De er helt klart en af kandidaterne til oprykning.

Noget helt andet

Selvom den 22-årige midtbanespiller har et ømt punkt for barndomsklubben, så tænker han mest på at præstere i den røde trøje hos Silkeborg IF.

– Det halve år har gjort meget for en. Det var hårdt at vænne sig til, da det er en helt anden spillestil og et hurtigere tempo. Man skulle vænne sig til at være på dupperne hele tiden som midtbanespiller, så der kræves en del, siger Mads Larsen.

Helt konkret er det den fysiske og mentale del, som Larsen har fokuseret på at forbedre.

Fakta om Mads Larsen

– Jeg har fået bygget på henover sommeren, og spillestilen er kommet mere under huden på mig, udtrykker midtbanespilleren.

Cheftræner for Silkeborg Kent Nielsen har vist stor tiltro til Emil Larsen særligt i den her sæson. Han fik blandt andet fuldtid i kvalifikationskampene i UEFA Conference League mod KAA Gent.

I 3F Superligaen har han fået syv kampe i Silkeborg-trøjen, hvor det er blevet til en enkel assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P