3F Superligaen

Delaney: Herning er et svært sted at spille

Endnu en gang skal F.C. København skal spille et topopgør i 3F-Superligaen, hvor en udebanekamp mod FC Midtjylland venter. Midtbanespilleren Thomas Delaney melder sig fit for fight til opgøret.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

F. C. København skal til Herning – rettere sagt FC Midtjylland – og spille topbrag.

I den forbindelse giver Thomas Delaney udtryk for, at det er en kamp med andet end bare tre point på spil.

Midtbanespilleren, som vendte retur til dansk fodbold i sommerens transfervindue, har ikke glemt sværhedsgraden af udebanekampe på MCH Arena.

– Vi glæder os til endnu en topkamp, men Herning er et svært sted at spille. Det har det været i mange år, men vi kommer til opgøret med selvtillid. Vi skal være klar fra start, da disse kampe kan være afgørende i sidste ende, fortæller den tidligere landsholdspiller til klubbens hjemmeside.

Den selvtillid, som Delaney fremhæver i interviewet, kommer fra forrige opgør, hvor københavnerne slog Brøndby IF med 3-1.

– Vi viste gode takter mod Brøndby, og det skal vi bygge videre på. Jeg er også et godt sted lige nu, og fik et par minutter mod Brøndby, udtaler han.

Delaney kom til skade 15. august, men meldte sig til rådighed til Derby-kampen. Han understreger dog, at Jacob Neestrup kan regne med ham til opgøret mod FCM:

– Det er selvfølgelig træneren, der bestemmer, hvem han peger på, men jeg er klar, siger Delaney.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P