Premier League

Ejendomsudvikler afviser: Chelsea får ikke plads her

Stamford Bridge er blevet for lille til Premier League-klubben som angiveligt leder efter en byggegrund til et nyt stadion. Det er bare en svær opgave i tætbebyggede London.

Foto: Henry Nicholls/AFP/Ritzau Scanpix

De nuværende ejere ved ikke, at Chelsea har planer om at flytte ind.

Nogenlunde sådan lyder det fra The Athletic tirsdag aften, efter det tidligere samme dag forlød, at Premier League-klubben var i forhandlinger om at købe en byggegrund i Earls Court-kvarteret.

Men det er altså en historie, som det troværdig medie kan afvise. Og faktisk ser det ud til, at Chelsea kan få svært ved at finde plads til et nyt stadion.

Ifølge mediet er ejendomsudvikleren Earl’s Court Development Company tæt på at kunne præsentere en masterplan, som blandt andet skal byde på 4.000 nye boliger.

Men ikke en ny Chelsea-hjemmebane. Det afviser udvikleren selv.

– Der er ikke nogen plan i vores plan, som indebærer at flytte Chelsea FC til Earls Court, lyder det i et statement ifølge The Athletic.

Det lyder som en klokkeklar afvisning fra ejendomsudvikleren til Chelseas planer.

Og det er i det hele taget en prekær situation, Premier League-klubben står i. Det er angiveligt en for kompliceret en proces at renovere og udvide Stamford Bridge, som er placeret i en tæt bebygget del af London.

Så den mulighed ligger ikke lige for, og hvis klubben ikke kan få lov at bygge i Earls Court-området, er de resterende muligheder forsvindende.

Ifølge The Athletic er der nemlig ikke et oplagt andet område til et nyt stadion i den tætbebyggede sydvestlige del af London.

Mediet skriver også, at stadionplanerne kan blive yderligere forstyrret af, at forholdet mellem klubbens majoritetsejer Clearlake Capital og medejer Todd Boehly er køligt. Det kan du læse mere om her.

Chelsea-kaos: Ejerne vil købe hinanden ud af klubben

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P