Oddset Pokalen

B.93 sikkert videre i pokalen

B.93 havde ikke de store problemer med at spille sig videre i Oddset Pokalen, da de onsdag mødte Danmarksserieholdet B1908.

Pokalkampen i fodbold mellem B93 og Randers FC på Østerbro Stadion onsdag den 27. september 2023

B.93 er videre i pokalen.

Onsdag aften sikrede NordicBet Liga-klubben sig en 4-1-sejr mod Danmarksserieholdet B1908.

B93 møder dermed 3. Divisionsholdet Næsby i næste runde af turneringen.

Allerede fra starten stod der B93 på kampen, og efter ni minutters spil burde den tidligere FC København- og AaB-spiller Nicolai Thomsen have bragt 93’erne foran, men hans hovedstød tæt under mål havnede lige i hænderne på hjemmeholdets målmand.

Herefter stod der fortsat B93 på kampen, men Østerbro-holdet kæmpede med at finde de helt store muligheder mod et kompakt B1909´8-hold.

Efter 22 minutter var B93’s Ole Jakobsen så på pletten og bragte NordicBet Liga-klubben foran.

Ti minutter senere blev det 2-0, da Nicolai Thomsen med godt overblik fik spillet Andreas Bredahl fri til en forholdsvis nem scoring.

I slutningen af første havleg har B93 flere muligheder for at udbygge, men bolden vil ikke over stregen, og der står altså 2-0 ved pausen.

60 minutter inde i kampen får B93’s Julius Voldby lagt bolden i kassen, men der vinkes for offside.

Tre minutter senere slår B93 så reelt sidste søm i kisten, da Andreas Bredahl scorer sit andet mål på endnu et oplæg af Nicolai Thomsen, der sender angriberen i dybden.

Igen tre minutter senere udbygger B93 så til 4-0 ved Magnus Bøttker, som let sparker bolden i mål efter forarbejde af Julius Voldby.

Efter 78 minutter måtte B93-målmand Aris Vaporakis for første gang ned at ligge, da han parerede en afslutning fra B1908 til hjørne.

Efterfølgende får B1908 lagt et tryk og får flere hjørnespark, før de efter et hjørne får lagt bolden i mål på mærkværdig vis.

Kampen slutter dermed 4-1 til B93.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P