Premier League

Efter mere end 100 år: Chelsea på vej væk fra Stamford Bridge

Chelsea har angiveligt planer om at flytte fra deres nuværende hjemmebane, som blev indviet helt tilbage i 1877. Det skriver The Guardian.

Indgangspartiet til Chelsea FC's hjemmebane, Stamford Bridge.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er angiveligt flytteplaner på bordet i Chelsea FC.

I øjeblikket har London-klubben plads til 42.000 tilskuere på Stamford Bridge, men det er efterhånden ikke tidssvarende i Premier League længere.

The Guardian skriver, at det er en svær opgave at renovere grunden, hvor det nuværende stadion ligger, så derfor er den amerikansk-ejede klub på udkig efter en grund, hvor et spritnyt stadion kan bygges.

En mulighed er et byggeri i Earls Court-kvarteret i London, og ifølge The Guardian er Chelsea allerede i diskussioner med den offentlige myndighed Transport for London. De fører blandt andet tilsyn med udviklingen af Earls Court.

Men der er umiddelbart et problem for Chelsea. Ifølge mediet er ejendomsudvikleren Earl’s Court Development også med omkring forhandlingsbordet. Men de har ikke et splinternyt, stort fodboldstadion med i deres planer.

Chelsea har allerede færdiggjort tegninger for deres stadionprojekt, og Premier League-klubben vil gerne have en multi-arena, der skal være en af de største og bedste i England, skriver The Guardian.

Mediet tilføjer, at byggegrunden i Earls Court vurderes til at koste 500 millioner pund.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P