Herrelandsholdet

Serbisk træner om Yussuf-mål: I Frankrig siger de Chapeau

Den serbiske landstræner Dragan Stojkovic forsøgte ikke at bortforklare søndagens nederlag til Danmark, som fortjent sejrede.

Dragan Stojkovic under kampen mod Danmark.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Parken var imponeret – hele Danmark var imponeret.

Også på den serbiske bænk var de imponerede.

Yussuf Poulsen scorede søndag aften et historisk smukt landsholdsmål, da han med et saksespark gjorde det til 2-0 i kampen mod Serbien.

Efter kampen var den sympatiske serbiske træner ikke sen til at hylde scoringen.

– Oh my god. Jeg giver applaus. Det var smukt. I Frankrig siger de “chapeau”. Det var fantastisk reageret og afsluttet – tillykke! Sagde Dragan Stojkovic efter kampen til TV 2.

Den 59-årige serber fik torsdag 0-0 mod de nykårede europamestre fra Spanien, men søndag blev det altså ikke til point mod Danmark, og det havde han ikke det store at indvende imod.

Kommentar: Her er Danmarks nye landstræner

– Først og fremmest fortjente Danmark selvfølgelig at vinde. Første halvleg var formentlig fifty/fifty. Jeg ser ikke rigtigt nogen problemer eller chancer, men desværre scorer de et mål, og VAR-gennemgangen var lang, og vi var lidt uheldige med, at beslutningen ikke gik vores vej, men det respekterer vi.

– I anden halvleg vil jeg sige, at Danmark er et erfarent hold; De har god kvalitet individuelt, og fysisk er de også virkelig gode. Kampen er ovre, og nu venter vi på dem på hjemmebane, lød det fra Stojkovic.

Det er den 18. november, at Serbien tager imod Danmark i det modsatte opgør. Det er sidste kamp i Nations League for begge mandskaber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P