Serie A

Medie: Mourinho snupper Filip Kostic i Juventus

Filip Kostic har næppe en fremtid i Juventus, og det lader José Mourinho nu til at have benyttet sig af.

Serbiens Filip Kostic efter kampen mod England ved EM 2024.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ingen er efterhånden i tvivl om, at Filip Kostic er persona non grata i Juventus.

Den 31-årige serber har ikke optrådt en eneste gang for Juventus i denne sæson, og derfor er han heller ikke udtaget til Serbiens landshold til kampen mod Danmark.

Splid i serbisk trup? Fem stjerner mangler i Parken

Trods to år tilbage af sin kontrakt i Torino har en transfer hele sommeren ligget i luften, men i takt med at vinduerne i Europa er lukket, er mulighederne for Kostic blevet færre og færre.

En af de få muligheder, den 31-årige serber har tilbage, er Tyrkiet, og det er da også netop i Tyrkiets største by, karrieren efter alt at dømme fortsætter for den tidligere Frankfurt-profil.

Ifølge flere medier er José Mourinho og Fenerbahce nemlig blevet enig med Juventus – og Kostic – om en lejeaftale for resten af sæsonen.

Med i lejeaftalen får Istanbul-klubben en købsoption, som de kan benytte sig af til sommer. Det skriver transferjournalist Fabrizio Romano.

I Tyrkiet lukker transfervinduet først om fem dage – den 13. september, hvilket faktisk er samme dag, som transfervinduet i Kostic’ hjemland Serbien lukker.

Kostic kom fra serbiske Radnicki til hollandske Groningen i sommeren 2012, hvorefter turen er gået over Stuttgart, Hamburger SV, Eintracht Frankfurt og til Juventus, som han efter en del palaver sluttede sig til i sensommeren 2022.

I alt er det blevet til tre mål, 15 assist og 87 kampe hos Den Gamle Dame i Torino for Filip Kostic.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P