Premier League

Medie: Haaland nærmer sig ny kontrakt – godt nyt for Real

Norske Erling Haaland er startet den nye Premier League-sæson med bulder og brag, men selvom han angiveligt er tæt på en kontraktforlængelse i Manchester City, så er det ikke dårligt nyt for interesserede klubber.

Erling Haaland giver thumps up efter sit hattrick.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

36 mål i sin debutsæson, 27 i den seneste sæson og syv mål i denne sæsons første tre kampe.

I Premier League er det ingen hemmelighed, at alle mål er millioner værd, og derfor er norske Erling Haaland sin vægt værd i guld – eller pund.

Den norske angriber scorer mål på samlebånd for sin engelske klub, Manchester City, og selvom han stadig har kontrakt for yderligere tre år hos de engelske mestre, så ligger en forlængelse angiveligt lige rundt om hjørnet.

Den kontrakt vil ikke alene gøre Haaland til den bedst betalte spiller i Manchester City – en ære der lige nu tilfælder Kevin de Bruyne – den vil også gøre normanden til den bedst betalte spiller i Premier League.

Selvom en ny og markant forbedret kontrakt selvsagt også vil have en senere udløbsdato, så har Erling Haaland ifølge Marca sørget for at holde sin fremtid i egne hænder.

I sin nye kontrakt har Haaland ifølge den spanske avis sørget for at få indskrevet en frikøbsklausul, der med avisens ord er: “opnåelig for de spanske giganter Real Madrid i fremtiden”.

Ifølge Marca har Haalands agent, Rafaela Pimenta ad flere gange slået fast, at nordmanden selv har kontrol over sin fremtid.

– Erling er 100 procent i kontrol over sin skæbne. Det er han nu, og det vil han altid være, lyder det ifølge den spanske avis fra Pimenta.

For første gang i sin karriere har Haaland denne sommer mulighed for at spille en hel tredje sæson i en klub, efter han tidligere har spillet to sæsoner sæsoner i Molde, to i Red Bull Salzburg og to og en halv sæsoner i Dortmund.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P