Herrelandsholdet

Landstræneren forklarer ændringer: Småskavanker

Vikarierende landstræner Lars Knudsen forklarer, hvorfor han har valgt at foretage tre ændringer til kampen mod Serbien.

Lars Knudsen og Daniel Agger forud for landskampen mod Schweiz.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En ændring i alle tre kæder.

Mere eller mindre sådan kan man karakterisere de ændringer, vikarierende landstræner Lars Knudsen har foretaget frem mod kampen mod Serbien.

Victor Nelsson erstattes af Rasmus Nissen Kristensen i forsvaret, Morten Hjulmand erstattes af Christian Nørgaard på midtbanen, mens Yussuf Poulsen har fået pladsen i angrebet på bekostning af Kasper Dolberg.

Selvom både Morten Hjulmand og Kasper Dolberg sidder klar på bænken, så er det småskavanker, der holder de to blonde danskere ude af startopstillingen.

Det forklarer Lars Knudsen forud for kampen til TV 2.

– Morten [Hjulmand] har været ude med en skade i noget tid og er først lige kommet tilbage, og han har næsten spillet en fuld kamp lige inden, han kom ind i lejren.

– Nu har han spillet næsten en fuld kamp igen, så at trykke ham og bede ham om at spille en kamp mere fra start, det ville ikke være det bedste for Morten, der hvor han er lige nu, så det er simpelthen et doseringsspørgsmål, forklarer Lars Knudsen, der samtidig roser Hjulmands direkte erstatning.

Flere markante udskiftninger i dansk startopstilling

– Man skal også huske på, at vi har Christian Nørgaard, som er anfører i Premier League, som er en klassespiller, som vi kan sætte ind i stedet, så det er derfor, vi har valgt sådan.

Helt fremme gjorde Kasper Dolberg en fin figur i kampen mod Schweiz, hvor han var direkte årsag til, at Schweiz allerede efter 52 minutter blev reduceret til 10 mand, da han trak et rødt kort til schweizernes Nico Elvedi.

Det er dog delvist sammenstødet med Elvedi, der nu holder Dolberg på bænken.

– Han har stadig lidt efterveer efter det sammenstød, der var omkring det røde kort, og derfor har vi valgt ikke at starte Kasper [Dolberg] i dag. Han er med på bænken og så må vi se undervejs, om vi får brug for ham, eller hvordan vi skal gribe det an.

– I Yussuf [Poulsen] har vi en stærk og rutineret spiller, og vi tror på, at det, vi får brug for fra starten af kampen, det er det, vi kan få med Yussuf, lyder det fra Lars Knudsen.

Kampen mellem Danmark og Serbien sparkes igang klokken 18:00 og kan ses på TV 2.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P