NordicBet Ligaen

FC Roskilde-profil færdig for sæsonen efter grim skade

Valdemar Montell blev ramt af en alvorlig knæskade under træning for FC Roskilde, og stopperen kan have spillet færdig for sæsonen, oplyser klubben.

Valdemar Montell underskriver kontrakt i FC Roskilde
Foto: FC Roskilde

Valdemar Montell blev ramt af en alvorlig knæskade under mandagens træningen i FC Roskilde.

Det oplyser NordicBet Liga-klubben torsdag og skriver, at den 22-årige stopper forventes ude det næste års tid.

Montell kom til FC Roskilde fra FC Nordsjælland i 2022, og han har været en fast starter i denne sæson. Skaden sætter da også spor i Roskilde, fortæller klubbens sportschef.

– Det er et kæmpe slag for os, at se Valdemar pådrage sig en alvorlig skade. Valdemar har gennem de seneste år været en kæmpe profil for os, både på og uden for banen – i den kommende tid bliver det desværre kun uden for banen.

– Det gør ondt på os alle, men selvfølgelig mest på Valdemar selv. Jeg har en enorm stor tro på ham og jeg er sikker på, at han kommer styrket tilbage, udtaler Anders Theil på klubbens Facebook.

Valdemar Montell underskriver kontrakt i FC Roskilde
Foto: FC Roskilde

Valdemar Montell vidste, den var gal med det samme, fortæller han i samme ombæring.

– Det er helt forfærdeligt. Jeg kunne mærke med det samme, at noget var galt og det bekræftede scanningen desværre. Jeg og resten af holdet er inde i en opadgående kurve præstations- og formmæssigt, så derfor er det et endnu hårdere slag for mig.

– Nu vil jeg kæmpe for at komme hurtigt og godt tilbage, slutter Montell.

Det er anden voldsomme skade på to måneder til NordicBet Liga-oprykkerne. Mads Skøtt blev tidligere på sommeren ramt af en voldsom skade.

Lyngby udlejer midtbanetalent til Roskilde

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P