3F Superligaen

Røde tal: AGF forventer stort millionunderskud

AGF A/S har tirsdag formiddag præsenteret forventningerne til regnskabsåret 2024/25, og her forventes det, at man rammer et stort millionunderskud.

AGFs direktør Jacob Nielsen og bestyrelsesformand Lars Fournais i slutningen af superligakampen mellen AGF og Vejle Boldklub på Ceres Park i Aarhus mandag den 19. august 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der kommer med al sandsynlighed til at være røde tal på bundlinjen i AGF for regnskabsåret 2024/25.

Sådan lyder meldingen tirsdag formiddag, hvor klubben har sendt en selskabsmeddelelse ud.

Her fremgår det kort og kontant, at man for regnskabsåret 2024/25 forventer et resultat før skat på mellem minus 20 og minus 40 millioner kroner i AGF A/S-koncernen.

Der er i skrivende stund ingen meldinger om, hvad det forventede underskud skyldes.

Dagens melding står i skærende kontrast til det seneste regnskabsår, hvor forventningen var at lande på et overskud på op mod 80 millioner kroner.

Ser man på AGF’s gøren og laden på transfervinduet denne sommer, står det også klart, at der ikke er kommet så mange penge i kassen på baggrund af spillersalg – til forskel fra det forgangne regnskabsår, hvor salg af Thomas Kristensen og Yann Bisseck kastede godt med millioner i kassen.

Samtidig er klubben i fuld gang med det omfattende stadionbyggeri og etableringen af en midlertidig hjemmebane i Vejlby.

Se alle AGF’s – samt alle de andre superligaklubbers – til- og afgange i sommerens transfervindue herunder

Transfer overblik: Alle handler i Superligaen sommeren 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P