International Fodbold

FIFA evaluerer transfervindue: Sætter ny rekord

Transfervinduet er mere eller mindre lukket ned rundt omkring, og i den anledning har FIFA udarbejdet en rapport, hvori det oplyses, at der er blevet brugt svimlende 43 milliarder kroner på transfer.

Foto: Arnd Wiegmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Sommerens transfervindue er gået på hæld.

I enkelte lande er der dog stadig mulighed for at handle, men det ændrer ikke på, at der denne sommer er blevet skrevet transferhistorie.

Svimlende 11.000 spillertransfers er nemlig blevet registreret af FIFA, hvilket er det højeste antal nogensinde.

Foto: Arnd Wiegmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Med så mange transfers er der naturligvis også blevet brugt en hulens masse penge.

I alt melder FIFA nemlig, at der er blevet brugt lige knap seks og en halv milliarder dollars, hvilket svarer til cirka 43 milliarder danske kroner.

Det er dog stadig en kende lavere end sommervinduet i 2023, hvor der blev brugt svimlende 50 milliarder kroner på transfers.

Sommervinduet 2024’s største aktører var den engelske Premier League, som hostede op med 10,8 milliarder danske kroner på spillerhandler.

Det var ikke kun på herresiden, at der blev skrevet transferhistorie.

Kvindefodbolden så også en markant stigning i både samlede antal kroner og ører brugt på transfers samt det samlede antal af spillerhandler.

Her er der nemlig blevet handlet mere end 1.100 gange, hvor der er blevet brugt 6,8 millioner dollars, hvilket svarer til lige knap 46 millioner danske kroner.

Kilde: FIFA

3F Superligaen har naturligvis også været i gang, og du kan få det store overblik over samtlige handler ind og ud af den bedste danske række lige her:

Transfer overblik: Alle handler i Superligaen sommeren 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P