Premier League

Ten Hag i ophedet debat med journalist: Jeg har ondt af dig

Erik ten Hag både bed og grinede af en journalist, der i kølvandet på Manchester Uniteds 0-3-nederlag til Liverpool forholdte den hollandske manager sin kritik.

Erik ten Hag ser bekymret ud i kampen mod Liverpool.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Tre kampe – to nederlag.

Efter en sejr i sæsonåbneren mod Fulham er det gået markant nedad bakke for Erik ten Hag og Manchester United, der har tabt til både Brighton og Liverpool.

Søndag tabte United med hele 0-3 til rivalerne fra Merseyside, men alarmklokkerne ringer ikke endnu hos 54-årige Ten Hag, der søndag indledte et mindre skænderi med en journalist på pressemødet efter kampen.

– Vi vil opbygge et nyt hold. Vi har unge spillere, og vi har spillere, som vi kan sætte ind i løbet af sæsonen. I dag (søndag, red.) tror jeg, vi har to-tre spillere, der starter for første gang i sæsonen, som ikke spiller 90 minutter. Vi skal nok klare os, men det er klart, at vi skal forbedre os, men til sidst på sæsonen er jeg ret sikker på, at vi nok skal få en stor mulighed for at vinde endnu et trofæ, lød det fra Erik ten Hag, inden en unavngiven journalist skød med skarpt.

Journalist: Hvad gør dig sikker på, at [problemet] er spillerne og ikke din træning?

Erik ten Hag: Hvad mener du? Kan du forklare det? Måske kan du forklare mig, hvilke fejl vi begår konsekvent?

Ydmyget: Liverpool holdt legestue på Old Trafford

Journalist: Taber konstant bolden på egen banehalvdel, spiller bolden ud bagfra og mister den, så der opstår chancer, kontraangreb hvor I er i undertal, giver talløse chancer på jeres egen hjemmebane mod et hold, som er jeres største rivaler. Med størst mulig respekt, Erik, det har vi set så længe nu.

Erik ten Hag: Er du sikker?

Journalist: Absolut!

Erik ten Hag: Man vil ikke vinde trofæer, som vi har gjort, og slå store modstandere, så jeg har ondt af dig, men jeg har et andet syn på det.

Journalist: I spillede fantastisk mod City i [FA Cup] finalen, men I tabte næsten til Coventry i semfinalen.

Erik ten Hag: Jeg tror, efter City, at vi har vundet flest trofæer i engelsk fodbold, så jeg har ondt af dig.

Du kan se hele sekvensen fra pressemødet herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P