3F Superligaen

Officielt: Mark Brink laver El Plastico-skifte

Mark Brink skifter en kunstgræsbane ud med en anden. Midtbanespilleren er netop blevet præsenteret i FC Nordsjælland, som henter ham i Silkeborg IF.

Mark Brink poserer i FCN's trøje
Foto: FC Nordsjælland

Tidligere mandag bekræftede Silkeborg IF, at Mark Brink var blevet solgt.

Der manglede dog bare lige den detalje, hvem der købte ham.

Men det vides nu, hvor FC Nordsjælland netop har præsenteret den 26-årige midtbanespiller. Det oplyser Farum-klubben på sin hjemmeside.

Med 168 Superliga-kampe og europæisk erfaring i bagagen får FC Nordsjælland en ‘teknisk stærk midtbanespiller’, som underskriver en kontrakt gældende til sommeren 2027.

Og det glæder FCN’s Director of Football, Phil Radley.

– Mark Brink er en tilføjelse, vi er virkelig glade for, og som vi har arbejdet på i længere tid i professionel dialog med Silkeborg IF. Med mere end 150 Superliga-kampe på CV’et og blandt andet et europæisk gruppespil under bæltet kommer han til FC Nordsjælland med en kæmpe erfaring og rutine, som er så vigtig i vores klub, hvor de unge, talentfulde spillere skal have nogle holdkammerater at læne sig op ad og se op til.

– Igennem hele forløbet med Mark har vi aldrig været i tvivl om hans lyst til at skifte til FC Nordsjælland, hvilket altid er en stor motivation og beroligelse, når man skal mærke efter, om det er det rigtige match. Og det er vi ikke i tvivl om, at det er, lyder det fra Radley.

Mark Brink kom til Silkeborg IF fra Esbjerg fB i vinteren 2020, og siden da har han spillet 163 kampe for klubben fra Søhøjlandet.

Officielt: Harder skifter til Sporting i rekordsalg

Her han han scoret to mål og lagt op til yderligere ti.

Mark Brink får nummer 16 i FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P