NordicBet Ligaen

Campo erfarer: B.93 handler til offensiven i Superligaen

B.93 styrker på transfervinduets sidste dag sin offensiv med tilgang fra Sønderjyske Fodbold.

Sebastian Koch præsenteres i Sønderjyske Fodbold.
Foto: Sønderjyske Fodbold
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Opdateret 11:01: Sønderjyske har nu selv bekræftet handlen.

Et enkelt år blev det til i Haderslev for offensivspilleren Sebastian Koch.

Ifølge Campos oplysninger skifter den 27-årige falstring nemlig til NordicBet Liga-klubben B.93.

Koch kom til Sønderjyske fra Lyngby sidste sommer, og selvom han fortsat har et år tilbage af sin kontrakt hos superligaoprykkerne, så går turen nu tilbage til Sjælland.

Koch fik fem indhop i Sønderjyskes oprykningssæson, men fra december blev det ikke til et eneste minut på hverken bane eller bænk, og den situation er ikke blevet forbedre i denne sæson, hvor han fortsat har til gode at figurere i Thomas Nørgaards superligatrup.

Nu ligner det altså et comeback til Østerbro-klubben B.93 for Koch, der også tørnede ud for klubben fra Østerbro Stadion i første halvår af 2019.

Sønderjyske bekræfter

Mandag formiddag har Sønderjyske Fodbold selv bekræftet salget af Sebastian Koch.

Foto: Olafur Rye Gestsson/ B.93

– Vi har været glade for at have Sebastian Koch i truppen, men det er desværre ikke blevet til den mængde spilletid for ham, som vi havde håbet på. Med sin alder, anciennitet og spidskompetencer havde vi håbet, at han kunne bidrage i højere grad i oprykningssæsonen, men det blev desværre til begrænset spilletid.

– Han har knoklet godt på for at komme tilbage fra en skade, og han er klar til at spille igen, men vi har hård konkurrence om de offensive pladser i vores 3F Superliga-trup, og i jagten på mere spilletid giver et skifte til B.93 god mening for alle parter. Vi takker Sebastian Koch for indsatsen i Sønderjyske Fodbold og ønsker ham alt det bedste fremover, siger sportschef Casper Daather.

Også Koch selv er ærgerlig over, at det ikke er gået som håbet i Haderslev-klubben.

– Sportsligt er det desværre ikke gået, som jeg havde håbet. Kroppen har ikke altid villet det samme, som jeg og klubben har ønsket, selv om vi sammen har kæmpet en brav kamp.

– Kroppen har det godt igen, men nu skal den bygges op, og det bliver så et andet sted. Jeg har nydt min tid her, jeg har haft det godt, og Sønderjylland har overrasket mig meget positivt. Jeg har forsøgt at bidrage med nogle ting uden for banen, selv om jeg gerne ville have bidraget med noget mere inde på banen. Jeg ønsker klubben alt det bedste, siger Sebastian Koch.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P