No Mbappé, no problem.

Paris Saint-Germain har fået en kanon start på tilværelsen i Ligue 1 uden den nyslåede Real Madrid-angriber.

De to første sæsonkampe mod Montpellier og Le Havre er endt i tenniscifre i pariserne, men sådan skulle det ikke helt gå søndag aften mod Lille.

Som så mange gange før var det alligevel PSG, der førte taktstokken.

Efter godt 30 minutters spil fremtvang Ousmane Dembeles vævre driblinger en dårlig tackling fra Lilles midtstopper Alexsandro, som begik straffespark.

Det tog Vitinha sig usvigeligt sikkert af og scorede til 0-1.

Bare to minutte refter begyndte det at ligne en gedigen afklapsning, da Bradley Barcola indgik en flot kombination med Marco Asensio, før han køligt lagde bolden ind til 0-2.

En afklapsning blev det dog langtfra, da Lille 10 minutter tid fik reduceret takket være bosniske Edon Zhegrova, som klappede til bolden fra distancen.

Fem minutter senere blev Tiago Santos den helt store helt for Lille, men helterollen var kortlevet, da målet blev underkendt for offside.

I stedet endte PSG med at lukke og slukke på Stade Pierre-Mauroy, da Randal Kolo Muani også kom på tavlen.

Således har PSG fået en perfekt start med ni point ud af ni mulige med en overbevisende målscore på 13 scoringer og kun to indkasserede mål.