3F Superligaen

7-Elevens direktør reagerer på Brøndby-fans’ plyndring

7-Elevens direktør tager skarpt afstand fra maskerede Brøndby-tilhængers plyndringen af en 7-Eleven butik.

Brøndby IFs fans før 3F Superliga-kampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken i København, søndag den 1. september 2024
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

‘Kriminelt og respektløst’

Sådan beskriver 7-Eleven Danmarks direktør, Jesper Østergaard, den batalje, som er fundet sted i en af kædens butikker på Svanemøllen Station.

København Politi har oplyst, at en gruppe maskerede Brøndby-tilhængere har plyndret butikken på stationen, og det tager 7-Elevens direktør skarp afstand fra.

– Vi tager selvfølgelig skarpt afstand fra den form for hærgen, som vi i dag har oplevet i vores butik på Svanemøllen Station.

– Det er både kriminelt, unødvendigt, men vigtigst af alt: meget respektløs overfor det personale, der var til stede, da det skete.

– Og det er meget langt fra den glæde og det sammenhold, som sport ellers gerne skulle symbolisere, udtaler Jesper Østergaard, direktør for 7-Eleven Danmark til Campo.

7-Eleven bekræfter politiets udlægning af sagen, men henviser yderligere til DSB, som er franchisetager af butikken på Svanemøllen Station.

Pressevagten hos DSB oplyser til Campo, at der bliver taget hånd om medarbejderne, men ønsker endnu ikke at kommentere sagen, før der er klarhed over sagens detaljer.

Brøndby tager afstand fra banner: Indleder undersøgelse

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P