Serie A

Isaksen og Lazio forværrer AC Milans sæsonstart

AC Milan er uden sejr i sæsonens tre første kampe. Lørdag aften spillede storklubben 2-2 mod Lazio, som havde Gustav Isaksen på banen i anden halvleg.

AC Milan leder fortsat efter deres første sejr i den nye sæson.

Den kom heller ikke lørdag aften, da storklubben var på besøg hos Lazio i Rom. Opgøret endte 2-2, efter holdene havde skiftes til at være foran.

Danske Gustav Isaksen blev skiftet ind for Lazio i pausen, hvor stillingen var 1-0 til gæsterne. Strahinja Pavlovic bragte AC Milan foran efter bare otte minutter.

Men da stadionuret rundede 70 minutter, var det Lazio, som var foran 2-1. Først var det Taty Castellanons, som udlignede og siden Boulaye Dia, som sparkede romerne i front.

Men da der var 18 minutter tilbage af kampen udlignede Milan-stjernen Rafael Leao til slutresultatet 2-2.

AC Milan har to point efter de tre første kampe og ligger øjeblikkeligt nummer 14 i Serie A. Lazio har fire point og ligger nummer otte.

Isaksens scoring var ikke nok: Lazio skuffede mod Udinese