Champions League

Thomasberg: Vi var ikke dygtige nok

FC Midtjylland led et hårdt nederlag onsdag aften, som kostede midtjyderne Champions League-deltagelse. Cheftræneren var en skuffet herre efter opgøret og rettede fokusset mod holdets manglende skarphed.

Thomas Thomasberg på sidelinjen mod Sønderjyske
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Efter 82 minutter i opgøret mellem Slovan Bratislava og FC Midtjylland lignede det, at vi igen skulle have et dansk hold i Champions League.

Men efter to langskudsmål fra slovakerne endte kampen med en FCM-exit, som Thomas Thomasberg var super frustreret over efter opgøret.

Det er særligt kampens slutfase, som ærgrer cheftræneren:

– Effektiviteten manglede, og vi skulle have lukket kampen til 1-3. Jeg følte ikke, vi for alvor var truet, men pludselig stod der 2-2, vi brændte en friløber, og så scorede de igen, fortæller Thomasberg til pressen efter nederlaget.

De sidste procenter til midtjydernes fordel var ifølge træneren en mangelvare.

– Vi ramte stolpen igen til sidst. I grove træk må vi erkende, at vi i sidste ende ikke var dygtige nok til at komme over målstregen.

Champions League-drømmen er nu brast, selvom FCM ifølge bookmakerne var favoritter til at slå det slovakiske mandskab og avancere sig til årets Champions League-spil.

Desværre blev det ikke til det her Champions League-eventyr, som vi havde drømt om, og som vi lå til langt hen i kampen. Vi var lige ved at være der, og derfor er det en kæmpe skuffelse.

– Men vi må erkende, at vi ikke kendte vores besøgelsestid over de her to kampe, og vi har derfor ikke været dygtige nok, sagde Thomas Thomasberg på pressemødet efter kampen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P