Søren P. åbner op om skifte: Vil spille med om mesterskab

Søren Pedersen er glad i Randers FC, men fortæller, at han også har ambitioner om at komme til en højere hylde, hvor man spiller med om mesterskaber.

Søren Pedersen stirrer ud i luften
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Søren Pedersen er efterhånden synonym med Randers FC.

Som spiller nåede han over 150 kampe i den lyseblå trøje, og siden 2018 har han været sportsdirektør i hjerteklubben.

Og ligesom alle de spillere, han har købt og solgt som sportsdirektør, så har Søren Pederen også ambitioner om et skifte til en større klub.

– Ja, det har jeg da, det er der ingen tvivl om. Jeg er rigtig glad for at være i Randers, skal det lige siges, så det er ikke sådan, at jeg står og er på vej væk. Men altså, selvfølgelig har man da ambitioner.

– Så det kunne jeg da godt se på et eller andet tidspunkt, at man skulle prøve det af, hvis muligheden kommer, udtaler Pedersen til Campo.

Og muligheder har der også været.

Søren Pedersen stirrer ud i luften
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Pedersen fortæller, at der tidligere har været konkrete bud på bordet, men at de ikke matchede med hans egne ønsker. Derfor blev de afvist.

– Men det kan være, det kommer på et eller andet tidspunkt, lyder det fra den 45-årige sportsdirektør.

Vil spille med om mesterskaber

Flere og flere danskere lander jobs i det store udland. Senest Peter ‘PC’ Christiansen, som er sportsdirektør i Bundseligaklubben Wolfsburg. Han startede sportsdirektørkarrieren i Randers tilbage i 2013.

Men om den næste klub skal være i Danmark eller udlandet ved Søren Pedersen endnu ikke.

– Det er svært at sige, hvad der er interessant. Jeg har det rigtig godt i Randers og synes, vi har fået bygget noget rigtig godt op.

– Men der er da ingen tvivl om, at jeg da godt kunne tænke mig, på et eller andet tidspunkt, at være på en højere hylde, hvor man spiller lidt mere med omkring mesterskaber og så videre, slutter Søren Pedersen.

Pedersen har i dette transfervindue hentet jamaicanske Norman Campbell, som tidligere på ugen blev udtaget til landsholdet efter opkald fra engelsk legende.

Læs den historie her.

Randers-wing havde pludselig engelsk trænerlegende i røret

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P