Premier League

Priskes målmand bekræfter: Dumper lægetjek i PL

Brian Priskes hollandske målvogter Justin Bijlow var på vippen til et stort Premier League-skifte, men det er nu gået helt i vasken – det bekræfter Bijlow selv.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Et stort Priske-salg er gået i vasken.

Feyenoords hollandske målvogter Justin Bijlow havde egentlig det ene ben i Premier League.

Men under lægetjekket så Southampton noget, som de ikke kunne lide. Det har nu fået fatale konsekvenser for det store skifte.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det har den 26-årige hollandske landholdsmålmand selv bekræftet på sin Instagram-profil.

– Bedste Feyenoord-fans, jeg var på vej til Premier League. Efter en meget speciel dag i søndags, som jeg er jer meget taknemmelig for, forberedte jeg mig på at forlade Feyenoord.

– Det var ikke nemt for mig, og det var ikke mit første valg, men det var nødvendigt for min karrieres skyld.

– Ved den medicinske undersøgelse viste det sig, at Southampton har en anden opfattelse end Feyenoord af behandlingen af en gammel skade.

– Jeg er fuldstændig fit, og jeg bliver ikke hæmmet af det, men jeg respekterer Southatmptons medicinske stabs vurdering, lyder det fra Justin Bijlow, som afslutter:

– Derfor vender jeg tilbage til Rotterdam, til min klub Feyenoord. Mit bånd til byen og klubben er ualmindeligt stærkt. Jeg vil fortsætte med at kæmpe for en plads i målet hos Feyenoord og det hollandske landshold.

Således kan Brian Priske fortsat nyde godt af den hollandske målmand, som dog endnu ikke har fået spilletiden i den nye sæson.

Her er valget i stedet faldet på den 28-årige tysker Timon Wellenreuther, som har vogtet buret de tre første kampe i Æresdivisionen.

Bijlow er bundet til De Kuip frem til sommeren 2026, hvor hans kontrakt udløber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P