3F Superligaen

Forvirring i Portugal om Kvistgaarden-rygte

De portugisiske mestre Sporting blev tidligere på tirsdagen meldt interesserede i Mathias Kvistgaarden, men nu skyder et andet portugisisk medie rygtet ned.

Brøndbys Mathias Kvistgaarden under superligakampen mellen Brøndby IF og Randers FC på Brøndby Stadion søndag den 25. august 2024
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Mathias Kvistgaarden er en ombejlet herre.

Tirsdag formiddag forlød det, at Brøndby har afvist et stort tilbud på den unge angriber fra en unavngiven klub.

Et par timer senere berettede CNN Portugal, at de portugisiske mestre fra Sporting var interesseret i den 22-årige Brøndby-spids.

Men det rygte skyder et andet stort portugisisk medie nu ned.

Ifølge Record.pt er Sporting ikke ude efter at hente Kvistgaarden til klubben, som allerede har danske Morten Hjulmand i truppen.

– Sporting er ikke interesseret i at købe Mathias Kvistgaarden, den danske U-21-landsholdsspiller, som spiller for Brøndby.

Brøndbys Mathias Kvistgaarden under superligakampen mellen Brøndby IF og Randers FC på Brøndby Stadion søndag den 25. august 2024
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

– CNN rapporterede, at den 22-årige angriber var i Alvalade-klubbens kredsløb, men som Record forstår det, er spilleren ude af klubbens transferplaner, skriver mediet.

Mathias Kvistgarden er kommet forrygende fra land i denne sæson, hvor det er blevet til fire mål og to oplæg i de første seks kampe af dette års 3F Superliga.

Brøndby skal i aktion igen på søndag, hvor F.C. København venter på udebane. Kampen fløjtes op klokken 14 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Brøndby-lejesvend udtaget til landsholdet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P