3F Superligaen

Christian Sørensen klar til genoptræning

Den 32-årige venstreback, som tidligere på sommeren skiftede fra F.C. København, kom for 11 dage siden galt afsted. Her udgik Christian Sørensen med et brud på kravebenet, der har krævet operation og en længere pause.

CHristian Sørensen i aktion mod Lyngby
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Christian Sørensen er tilbage på træningsanlægget i Ikast.

Forsvarsspilleren med den finurlige venstre skøjte har netop veloverstået operationen og skal i den kommende tid bære en slynge.

Venstrebacken ser frem til at starte genoptræningen og ser optimistisk på skadesforløbet:

– Jeg skal holde skulderen så vidt muligt i ro, men jeg må gerne tage slyngen af, og jeg må gerne lave konditionelle ting. Inden alt for længe skal jeg også på banen igen, så jeg er meget fortrøstningsfuld.

Derudover fortæller han til FC Midtjyllands hjemmeside, at han er glad for starten hos de forsvarende mestre på trods af skaden:

– Jeg er virkelig blevet taget godt imod herude i klubben, på stadion og er bare glad for at være iblandt nogle mennesker, der har taget hånd om en fra første dag. Hvis man tager skaden væk, har det været en god start.

Den 32 årige fodboldspiller nåede at få 111 minutter fordelt på to kampe, før et brud på kravebenet satte en stopper for ellers en fornuftig start i den rødsorte trøje.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P