NordicBet Ligaen

Officielt: AC Horsens køber kroatisk U21-landsholdsspiller

AC Horsens har mandag aften præsenteret den 20-årige kroat Karlo Lusavec, som det nyeste skud på stammen hos Den Gule Fare.

Foto: AC Horsens
Denne historie udkom først på campo.dk

AC Horsens handler på ny.

Den ambitiøse NordicBet Liga-klub har haft lynende travlt i sommerens transfervindue, og nu er endnu en handel på plads.

Mandag aften har Den Gule Fare nemlig præsenteret den kroatiske U21-landsholdsspiller Karlo Lusavec, som man har hentet i den kroatiske klub NK Varazdin.

Foto: AC Horsens

Karlo Lusavec har udviklet sig eksplosivt gennem det sidste halve år, og han har de karakteristika, vi gerne ser hos en central midtbanespiller.

– Han er dygtig med bolden, løbestærk, forsvarer godt og dækker store områder, og han er en alsidig spiller, der både kan være boks til boks-8’er og dække 6’er-positionen, fortæller klubbens sportsdirektør, Esben Hansen til klubbens hjemmeside.

I AC Horsens har Karlo Lusavec skrevet under på en fireårig aftale, som binder ham til Nordstern Arena Horsens frem til 2028.

For de kroatiske ungdomslandshold står den nyslåede Horsens-midt noteret for ni optrædener, hvor han senest var i aktion for U21-landsholdet i juni.

Således har AC Horsens nu hentet svimlende 15 nye spillere til klubben i løbet af sommerens transfervindue.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P