SIF på førstepladsen efter opvisning fra ‘Tonni Tomål’

Silkeborg IF spillede sig søndag eftermiddag tilbage på førstepladsen i 3F Superligaen, da Vejle Boldklub blev besejret med 1-3. Tonni Adamsen var kampens helt store profil.

H. Barry
89′
T. Adamsen
57′
T. Adamsen
73′
Alexander Simmelhack
90’+3′
45′
90′
  • Vejle Boldklub startede opgøret bedst og havde mange store chancer i første halvleg, men manglede skarphed. Derfor var det målløst ved pausen
  • Silkeborg kom bedre med i anden halvleg, efter en times spil sparkede Tonni Adamsen SIF i front efter et flot frisparkskombination. Med tyve minutter igen var han atter på pletten og gjorde det til 0-2
  • Vejle reducerede kort før tid ved Hamza Berry, men i overtiden lagde Adamsen bolden tilrette for debutanten Alexander Simmelhack, som scorede til 1-3. Dermed er Silkeborg tilbage på førstepladsen i 3F Superliga

Vejle Boldklub 0-1 Silkeborg IF (Tonni Adamsen, 56′)

Vejle Boldklub 0-2 Silkeborg IF (Tonni Adamsen, 73′)

Vejle Boldklub 1-2 Silkeborg IF (Hamza Barry, 89′)

Vejle Boldklub 1-3 Silkeborg IF (Alexander Simmelhack, 89′)