M. Agger
33′
45′
90′

Sønderjyske gav FC Midtjylland kamp til stregen. Og to gange var udeholdet endda foran.

Men hjemme i Herning var de danske mestre alligevel en for stor mundfuld for oprykkerne, som tabte med 3-2.

Det var højrebacken Adam Gabriel, som blev matchvinder for Ulvene med godt et kvarter tilbage af opgøret.

Men de danske mestre havde en opgave for sig i kampen mod Sønderjyske.

Allerede efter fire minutter kom hjemmeholdet bagud med 1-0, da den tidligere Hvidovre-spiller Lirim Qamili bragte gæsterne foran. Adam Buksa udlignede kort efter. Men efter en halv time var den gal igen.

Her var det Mads Agger, som igen fik Sønderjyske i front. En stilling som dog kun holdt til korte inde i anden halvleg, hvor Edward Chilufya udlignede for FCM.

Og godt et kvarter før tid var det altså Adam Gabriel, som sikrede mestrene de tre point mod oprykkerne.

Officielt: Randers henter Rømer tilbage fra FCM