Thomasberg om usikker start: Derfor de blev skiftet ud

FC Midtjylland formåede lørdag at lave et ganske glimrende comeback mod Sønderjyske. Efter kampen satte Thomas Thomasberg nogle ord på en usikker start, der første til to tidlige udskiftninger.

Det blev en bøvlet lørdag for FC Midtjylland, da man mødte oprykkerne fra Sønderjyske.

To FCM-comebacks: Sønderjyske bed fra sig

Her var udeholdet fra Sønderjyske foran ad to omgange i første halvleg, og det var noget, der fik FCM’s cheftræner, Thomas Thomasberg, til at reagere i pausen.

For da anden halvleg blev fløjtet op, og der stod 1-2 til gæsterne på måltavlen, blev to af de nye drenge i klassen Denil Castillo og Pedro Bravo pillet ud.

Og netop de to udskiftninger blev Thomasberg spurgt ind til i sit interview med TV2 efter kampen.

Vi snakkede om to af jeres nye spillere i pausen; Pedro Bravo og Han-Beom Lee, det lignede, at der var nogle usikkerhedsmomenter mellem dem i første halvleg.

– Så blev der skiftet ud.

– Jeg har en fornemmelse af, at vi i første halvleg er på vej den rigtige retning, da vi kommer på 1-1, men som kommer der lidt bump på vejen, og så gør deres mål til 1-2 ondt.

– De to har jo ikke spillet sammen særlig meget, og vi kan altid finde sådan nogle situationer, og de blev lidt usikre, og det er naturligt, det er nogle unge gutter. I anden halvleg spillede vi med en konstellation, der har spillet mere sammen, siger Thomasberg alt sammen overfor TV2.

Selvom det var Lee og Bravo, som TV2-journalisten spurgte ind til, var det altså Castillo og Bravo, der blev hevet ud i pausen.

Ikke desto mindre var det en udskiftning, der gav FCM det, de manglede i første halvleg.

FCM’s næste store prøvelse ligger allerede onsdag, når midtjyderne skal en tur Bratislava, hvor de skal forsøge at sikre sig Champions League efter 1-1 resultatet i første kamp.

Kampen spilles onsdag den 28. august klokken 21:00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.