Premier League

Haaland tordner afsted: Hans statistikker er latterlige

Pep Guardiola sammenligner Erling Haalands målhøst med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, som begge lagde LaLiga ned med spandevis af mål igennem flere sæsoner.

Foto: REUTERS/Phil Noble

Erling Haaland er en vanvittig målmaskine.

Det kan der ikke herske megen tvivl om, og modstanderne i Premier League må være nedslåede over, at Manchester Citys nordmand allerede tordner afsted i den nye sæson.

Lørdag sænkede han de sagesløse oprykkere fra Ipswich Town med et hattrick i en 4-1 sejr. Efterfølgende var City-manager Pep Guardiola ude med stor ros til sin stjerneangriber.

– Hans statistikker er latterlige, og de kan konkurrere med navne som Ronaldo og Messi. Det er en kæmpe styrke for os, siger spanieren ifølge BBC.

I sidste sæson scorede Haaland ‘bare’ 27 gange i Premier League – ni mål færre end debutsæsonen, hvor han lavede vanvittige 36 mål.

Nordmanden er allerede nu blot seks mål fra at have scoret 100 gange i Manchester City-trøjen. Det er på trods af, at han kun har trukket den over hovedet i to sæsoner – plus to kampe.

Den flotte sæsonstart kommer efter en sommerferie, som var længere for Haaland end for flere af kollegaerne i Premier League. Norge deltog nemlig ikke ved sommerens EM-slutrunde.

Og det kan Citys mestertræner godt mærke.

– Jeg sagde det allerede for et par uger siden, at han virker bedre end tidligere sæsoner.

– Tidligere har han sagt, han var lidt træt, men efter en sommer uden EM, så er han kommet rigtig godt tilbage.

– Det er klart, han ikke kan spille alle kampe i resten af sæsonen, men vi ved bare, hvor vigtig han er med det antal mål, som han scorer, siger Guardiola.

Selvom Haaland døjede med skader i løbet af sidste sæson var han 27 scoringer stadig fem mere end nummer to på topscorerlisten i Premier League.

Haaland-hattrick i Citys nedsabling af Ipswich

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P