Premier League

Andersen: Jeg skulle ikke overbevises af nogen

Joachim Andersen skal fremover tørne ud for Fulham. En klub, som han tidligere har repræsenteret på et lejeophold. Nu har danskeren fået en femårig kontrakt i klubben, hvilket han glæder sig over.

Joachim Andersen tildeles et gult kort.
Foto: Henry Nicholls/AFP/Ritzau Scanpix

Den danske landsholdsspiller Joachim Andersen er Fulhams nye nummer fem.

Det blev offentliggjort fredag aften. Forsvarsklippen har fået en kontrakt til sommeren 2029.

Det er ikke første gang, at han skal trække den hvide trøje over hovedet. Andersen var nemlig lejet ud til Fulham i 2020/21-sæsonen, og her blev han hurtigt en fanfavorit. Danskeren fortæller til Fulhams hjemmeside, at det er som at vende hjem igen.

– Jeg kender selvfølgelig klubben, jeg ved, hvordan Fulham spiller. Jeg kender mange spillere og staben, så jeg havde ikke brug for at blive overbevist af nogen, fordi jeg vidste mange ting om klubben i forvejen.

Den nye nummer fem for Fulham havde gang i en fornuftig karriere i Crystal Palace, hvor det blev til 113 kampe – herunder en del kampe som anfører.

Den 28-årige dansker var dog ikke i tvivl om at flytte til Fulham efter nogle samtaler med manager Marco Silva:

– Jeg havde nogle gode snakke med manageren (Marco Silva). Jeg kender hans spillestil, så det var en beslutning, som jeg selv skulle beslutte med min kone og familie, og hvad der er bedst for mig, og jeg synes, det er et godt skridt for min karriere.

Det er ikke kun Andersen, som er begejstret over at være ny Fulham-spiller. Klubbens ejer, Tony Khan, udtaler til klubbens hjemmeside, at Fulham har fået en stor leder på holdet:

– Jeg er begejstret over at byde Joachim Andersen velkommen tilbage i Fulham – denne gang på en permanent aftale. Joachim er en formidabel og erfaren forsvarsspiller, og han beviste ved låneopholdet, at han er en stabil leder. Jeg ved, at han er glad for at blive en del af os igen.

Joachim Andersen kom tidligere til Fulham på en lejeaftale fra Lyon, inden han derefter blev Crystal Palace-spiller.

Nu er det blevet til et permanent skifte i et vindue, hvor Fulham har været særdeles aktive. De har blandt andet forstærket sig med Emilie Smith-Rowe på en lejeaftale og Sander Berge på en femårig aftale.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P