3F Superligaen

Conrad Harder får ny lang kontrakt i FCN

FC Nordsjælland oplyser torsdag, at man har forlænget kontrakten med den unge angriber Conrad Harder.

Conrad Harder hopper højt i FCN
Foto: FC Nordsjælland

Conrad Harder har sat sin signatur på en ny kontrakt i FC Nordsjælland.

Torsdag oplyser klubben fra Farum, at Harder forlænget sin aftale i klubben, som nu udløber i sommeren 2028.

Den 19-årige angriber har scoret to gange i denne sæson i 3F Superligaen, hvor han er blevet fast starter i angrebet hos Jens Fønsskov Olsens mandskab.

Conrad Harder glæder sig over kontraktforlængelsen med FCN, hvor han har arbejdet sig op fra klubbens akademi.

– Jeg har haft en drøm om at gå hele vejen og gøre en forskel. Jeg er rigtig glad for den start, jeg har fået på Superliga-holdet, og det har kun gjort sulten endnu større.

Conrad Harder hopper højt i FCN
Foto: FC Nordsjælland

– FC Nordsjælland er en fantastisk klub for min udvikling, og den tillid, klubben viser os unge, er helt afgørende. Det vil jeg fortsat arbejde hårdt for at kunne leve op til og ikke mindst at kunne hjælpe holdet med de kompetencer, jeg kan bringe i spil oppe foran.

Harder blev rykket i førsteholdstruppen i sidste sæson, og man håber at gøre ham til en profil i 3F Superligaen, fortæller klubbens tekniske direktør.

– Sidste sommer besluttede vi at rykke Conrad op i førsteholdstruppen, hvor der var hård konkurrence om pladserne på holdet. Alligevel formåede han løbende at gøre sig mere og mere gældende omkring startopstillingen og få regelmæssig spilletid, udtaler Alexander Riget, teknisk direktør i FCN, og fortsætter:

– I denne sæson er Conrad startet rigtig godt og har udviklet sig til en vigtig spiller for holdet. Selvom vi allerede på nuværende tidspunkt synes, at han er en dygtig spiller, så forventer vi, at han vil udvikle sig yderligere og blive en markant profil i 3F Superliga.

Conrad Harder er i alt noteret for 39 kampe på FC Nordsjællands førstehold med ni mål til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P