Premiere-sejr til Motta mod oprykkerne fra Como

Thiago Motta og resten af Juventus-holdet kom fint fra land i Serie-A-sæsonen, da man besejrede oprykkerne fra Como i præmieren.

Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Thiago Motta mod Cesc Fabregas.

De to tidligere spillere stod i dag overfor hinanden på trænerbænken, da man åbnede Serie-A for de to klubbers vedkommende.

Og det blev en kamp hvor Juventus levede op til favoritværdigheden.

Det er Mbangula der kan score blot 23 minutter inde i sin debut for Juves førstehold. Et skud fra kanten af feltet, får nettet til at blafre bag Pepe Reina. 1-0 til hjemmeholdet.

Kort før pausen er de unge offensivprofiler fra Den gamle dame på spil igen. Kort før pausen var det Timothy Weah der kunne fordoble føringen til pauseresultatet; 2-0.

Anden halvleg startede som første halvleg sluttede. Blot to minutter inde i anden halvleg er det Dusan Vlahovic’ tur til at garne. Målet blev dog annulleret for offside efter et VAR-tjek.

I løbet af kampen blev der givet en række debuter blandt de to klubber. Blandt andet spillede tidligere Roma-angriber Andrea Belotti første Serie-A kamp i Como-trøjen.

Nævneværdigt er det også, at Douglas Luiz fik sin Juventus-debut med lidt over ti minutter til fuld tid. Brasilianeren er hentet dyrt i Aston Villa.

Du kan læse mere om skiftet herunder.

Juventus henter Aston Villas brasilianske stjerne

Dermed sætter de to hold punktum for rundens første kamp i denne Serie-A sæson.

Næste runde er lige om hjørnet. Den starter lørdag med to kampe. Her er det Parma mod AC Milan og Udinese mod Lazio.