NordicBet Ligaen

Bech om uskøn Adelgaard-exit: Anderledes end ønsket

Aske Adelgaard er mandag præsenteret i hollandsk fodbold, men afskeden er ikke gået som håbet, fortæller OB’s sportsdirektør.

Troels Bech i skjorte til OB's kamp
Foto: OB.dk

Han kom til OB som fireårig, men mandag sluttede tiden i barndomsklubben for Aske Adelgaard.

Den 20-årige back er præsenteret i hollandske Go Ahead Eagles, men afskeden med barndomsklubben har næppe været en fortælling til eventyrbøgerne.

Adelgaard var med til at rykke OB i NordicBet Ligaen sidste sæson, men siden gjorde han det klart, at han ønskede at skifte væk, fortæller OB’s sportsdirektør.

– Efter nedrykningen har Aske gjort det klart, at han efter så mange år i OB er nysgerrig på, hvad fodboldlivet ellers tilbyder.

– Og da vi har haft brug for at skabe sammenhængskraft og maksimalt engagement, har Askes afslutning af sin anden periode i OB været anderledes end ønsket, udtaler OB’s sportsdirektør, Troels Bech, til klubbens hjemmeside.

Troels Bech i skjorte til OB's kamp
Foto: OB.dk

Adelgaard har undervejs i sommeropstarten trænet alene og i de såkaldte “udstødtes ø”, for spillere, som gerne vil væk fra OB.

Et uskønt forløb er nu nået til vejs ende, og Adelgaard har underskrevet en fireårig kontrakt i Go Ahead Eagles.

–  Nu er muligheden kommet for, at Aske kan flytte sin karriere til udlandet, så selvom vi gerne ser vores egne akademister rykke frem på A-holdet, har vi accepteret at efterkomme Askes ønske, lyder det fra Bech.

Foto: Go Ahead Eagles

Aske Adelgaard nåede 42 kampe på OB’s førstehold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P