Silkeborg på førstepladsen efter storsejr over FCN

Silkeborg var bagud, men vandt stort, da FC Nordsjælland blev besejret på JYSK Park søndag eftermiddag.

Oliver Sonne (SIF 5) scorer til 1 - 1 under superligakampen mellem Silkeborg IF og FC Nordsjælland på JYSK Park i Silkeborg søndag den 18. august 2024
O. Sonne
33′
Y. Bakiz
35′
T. Adamsen
71′
T. Adamsen
74′
E. Nygren
31′
45′
90′

Silkeborg IF skulle forsøge at rejse sig fra midtugens ærgrelige exit fra europæisk fodbold.

Hjemme på JYSK Park ventede FC Nordsjælland, og gæsterne var opsatte på at få noget med fra Søhøjlandet.

Efter en halv times spil bragte Benjamin Nygren nordsjællænderne i front, men så tog fanden ved Kent Nielsens mandskab.

Bare to minutter efter Nygrens mål, stod Oliver Sonne klar ved bagerst stolpe, og han flugtede køligt udligningen ind bag Andreas Hansen i FCN’s mål.

Og knap var spillet sat i gang igen, inden brandvarme Younes Bakiz flot lagde bolden over i det lange hjørne bag et sagesløst FCN-forsvar. 2-1 ved pausen.

I anden halvleg satte FCN jagten ind på udligningen, men med tyve minutter igen omsatte Tonni Adamsen et straffesspark og scorede sit første sæsonmål i 3F Superligaen.

Og tre minutter senere fordoble han sin sæsontotal, da Bakiz drev gæk med FCN-defensiven, og lagde bolden ind bag Andreas Hansen.

Kampen endte 4-1 til SIlkeborg, og dermed er klubben øjeblikkeligt på førstepladsen i 3F Superligaen med en kamp mere end F.C. København og FC Midtjylland.