NordicBet Ligaen

OB afvist af profil: Vi kan jo ikke tvinge nogen

OB’s bestræbelser på at forlænge kontrakten med Tobias Slotsager er indtil videre blevet afvist af stortalentet, fortæller sportsdirektør Troels Bech. Dermed risikerer superliganedrykkerne at miste profilen gratis ved kontraktudløb.

Tobias Slotsager i aktion for OB.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Nej tak.

Sådan har svaret været, når Troels Bech har forsøgt at få unge Tobias Slotsager til kontraktforhandlinger.

Det 18-årige stortalent har udløb i OB næste sommer, og hvis situationen fortsætter med at være status quo, risikerer klubben at måtte slippe sin guldfugl gratis om under et år.

I et interview til TV2 Fyn fortæller sportsdirektør i OB, Troels Bech, at det ikke er lykkedes at indgå dialog med Tobias Slotsager om kontrakten, som udløber til næste sommer.

– Jeg kan bare konstatere, at i den tid, jeg har været med, der har det ikke været en mulighed at få lov at give et tilbud om forlængelse. Det har der ikke været interesse for, siger Troels Bech og fortsætter:

– Lige nu er det et transfervindue, og der sker altid mange ting i konstellationer mellem klubber og spiller. Og nogle gange mellem spiller og agent. Og det må vi have respekt for nu her. Vi kan jo ikke selv tvinge nogen til noget.

Hvis der ikke falder en ny aftale på plads, risikerer OB, at den dygtige forsvarsspiller kan skifte gratis til en anden klub om godt et års tid.

Det får dog ikke Troels Bech til at ryste på hånden og sende Tobias Slotsager afsted til en anden klub inden da for at sikre en økonomisk kompensation til klubben.

– Selvfølgelig er der interesse for ham. Men hvis vi mente, at der lige nu havde været et alternativ, der var lige så godt for os, som at kæmpe for en forlængelse, så havde vi sagt ja til det, og det har der ikke, siger sportsdirektøren.

OB jubler: Tom Trybull er ‘plug and play’

Tobias Slotsager har trods sin unge alder allerede spillet 48 kampe for OB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P