Conference League

To sene scoringer slukker Silkeborgs europæiske drøm

Silkeborg IF så længe ud til at være videre i Conference League torsdag aften, men først sendte en sen scoringer opgøret i forlængede, hvor en endnu senere scoring slukkede det silkeborgensiske håb endegyldigt.

Foto: Virginie Lefour/Belga/Ritzau Scanpix
UEFA Europa Conference League | Tredje kvalifikationsrunde
| Planet Group Arena | 15 aug 202420.30
Gent
Gent
v v t u t
3 : 2
EFS
Silkeborg IF
Silkeborg IF
t v v u v
M. Dean
38′
O. Gandelman
90’+3′
O. Gandelman
118′
T. Adamsen
33′
T. Adamsen
51′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′
Forlænget
club logo club logo
120′

Silkeborg var snublende tæt på europæisk avancement på en svær udebane i Belgien.

Her ventede Gent nemlig efter 2-2-deleren på Jysk Park i første etape af tredje kvalifikationsrunde i Conference League.

Tre minutter før lukketid på Planet Group Arena sendte en sen Gent-scoring nemlig opgøret i forlænget spilletid, hvor endnu en sen scoring gjorde det definitivt af med Silkeborg i Europa for i denne omgang.

Foto: Virginie Lefour/Belga/Ritzau Scanpix

Det startede ellers helt perfekt, da Tonni Adamsen var på spil efter 34 minutter, da Oliver Sonne iscenesatte skarpretteren, som sikkert bragede bolden ind til 0-1.

Den silkeborgensiske glæde var dog kortlevet, da belgierne ikke skulle bruge mere end fire minutter på at bringe balance i regnskabet, da Max Dean stangede kuglen ind til 1-1.

Dernæst kunne Gent tøjle Tonni Adamsen helt indtil anden halvleg, hvor Silkeborg fik tildelt et straffespark, som angriberen tog sig stensikkert af og scorede til 1-2.

Til sidst blev det tunge belgiske pres for meget for Silkeborg-defensiven, da Omri Gandelman to minutter i lukketid lukrerede på et oplæg fra Archie Brown og udlignede til 2-2 da en skidt silkeborgensiske offsidefælde kiksede fælt.

Efter 118 minutters fodbold fik Omri Gandelman igen netmaskerne til at blafre, da han sendte Gent videre på endnu et oplæg fra Archie Brown.

Dermed er Silkeborg ude af europæisk fodbold, imens Gent er klar til den sidste kvalifikationsrunde før det hedder Conference League-ligaspil.

Her kommer belgierne til at møde det serbiske storhold FK Partizan, som blev slået ud af Europa League-kvalifikationen af schweiziske Lugano.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P