Conference League

Legia-boss slår fast: Kommer til at jagte sejren

Torsdag aften går de blå-gule fra Vestegnens jagt på europæisk avancement ind, når turen går til Polen, hvor Legia Warszawa venter. På trods af en samlet føring forud for braget, så kommer polakkerne til at jagte sejren.

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Legia Warszawa
Legia Warszawa
t t v v v
1 : 1
Slut
Brøndby IF
Brøndby IF
v u v t t
R. Pankov
45’+3′
Daniel Wass
38′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Torsdag aften skal slaget stå i Warzsawa.

Forsvarets dag i Polen skal Brøndby IF ud og jagte et stort resultat.

Da Legia Warszawa gæstede Vestegnen blev det nemlig til en polsk 3-2-sejr, hvorfor de blå-gule er pisket til sejr, hvis den europæiske drøm skal realiseres.

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Forud for opgøret har den portugisiske Legia-cheftræner, Goncalo Feio, kommenteret på den opgave, der venter det polske mandskab og slået fast, at Legia vil spille for sejren.

– Det er to hold, der er værdige til at møde hinanden og som er meget jævnbyrdige. Jeg tror, at de fleste har haft Brøndby som favoritter, før det første opgør.

– Alle tal og statistikker – holdets markedsværdi og længden på projektet – har understøttet den favoritværdighed. Men faktum er, at vi vandt i Danmark.

Selve kampbilledet, der venter i Polen, har Feio også sat ord på.

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

– Brøndbys træner har sagt, at han ikke er interesseret i en lukket kamp. En åben kamp passer også godt til os, og jeg synes, at vi formodede at skabe en åben kamp i Danmark.

– Vi får se, om kampen torsdag bliver ligesom den i Danmark, men én ting er helt sikker; Legia går på banen for at vinde kampen.

Kæphøje Legia: Kigger allerede på næste ECL-modstander

– Vi spiller på hjemmebane foran vores egne fans, som vi ikke har vundet foran det seneste stykke tid. Vi vil ud og vinde kampen.

– Vi vil aldrig lade det andet hold have bolden, men nogle gange har modstanderen så meget kvalitet, at de helt naturligt bare har bolden. Vi er også forberedte på at spille uden bold, fortæller Goncalo Feio ifølge legionisci.com.

Conference League-braget i Polen finder sted torsdag aften klokken 18:00.

Kampen kan ses på bold+, hvis du har abonnement til tjenesten.

Derudover er der her nogle ting, der er værd at vide, hvis du som Brøndby-fan tager turen til Polen for at se de blå-gule i aktion.

Information til rejsende BIF-fans

Hvis du, eller nogen du kender, skal på stadion i Polen, så er der her nogle oplysninger, du skal være opmærksom på.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P