2. Division

Jubler ikke endnu: Fremad A mangler fortsat Engel-penge

Fremad Amager bekræfter, at de får en bid af kagen for det mulige Henrik Meister-storsalg til Rennes. Men de holder armene nede lidt endnu, fortæller klubbens administrerende direktør.

Fremad Amager Logo
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

I Fremad Amager holder de armene nede lidt endnu.

Topholdet i 2. Division har udsigt til at få en bid af den transferkage, som klubbens tidligere spiller Henrik Meister er ved at skære.

Meister er tæt på et skifte til franske Rennes fra norske Sarpsborg, som angiveligt kan løbe op i 65 millioner kroner plus bonusser.

Fremad Amagers administrerende direktør, Alexander Saugmann, bekræfter over for Campo, at klubben modtager ‘lidt penge om alt går godt’, men af hensyn til fortrolighed vil direktøren ikke oplyse hvor meget.

Derudover har 2. Divisions-klubben tidligere erfaret, at der kan være lange udsigter til, at den slags penge tikker ind på kontoen. Så de er forsigtige optimister.

– Lukas Engel havde vi også en aftale på, og ham har vi slet ikke modtaget noget på endnu.

– Så vi har fortsat armene nede, kan jeg afsløre – for ikke at blive skuffet, skriver Alexander Saugmann til Campo.

Den nu 25-årige venstreback Lukas Engel spiller i dag i engelske Middlesbrough. Men han spillede i Fremad Amager, inden han fyldte 18 år.

Derfor har klubben penge til gode for Engels transfer fra Silkeborg IF til den engelske Championship-klub tilbage i 2023. Det er igennem FIFA’s system for kompensationer.

Når – eller hvis – der tikker penge ind på Fremad Amagers konto fra Meisters-salget hjælper de på situationen i klubben.

– De falder på et meget tørt sted, vi har været i alle lommer.

– Det har heldigvis bragt os et bedre sted hen fra denne sommer med de tilpasninger, vi har lavet i organisationen igennem de sidste 2,5 år.

– Vi krydser absolut fingre, og det vil være flot af Meister, og han fortjener det så meget, skriver Saugmann.

Henrik Meisters skiftede sidste sommer fra Fremad Amager til Sarpsborg i Eliteserien. Han har siden lavet ti mål og fem oplæg i 25 kampe i alle turneringer for klubben.

Mulig rekordtransfer: Ny dansker på vej til Rennes

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P