FCM kæmper sig videre i CL-kval trods mareridtsstart

FC Midtjylland spillede sig tirsdag aften ét skridt nærmere Champions League-kvalifikationen, da midtjyderne kæmpede et uafgjort resultat hjem i Budapest trods elendig start. Se højdepunkterne her.

I. Cissé
17′
O. Sørensen
50′
45′
90′
  • FC Midtjylland havde et rigtig fint udgangspunkt forud for tirsdagens brag i Budapest. Midtjyderne slog nemlig Ferencvaros 2-0 i første opgør på MCH Arena
  • Men danskerne kom elendigt fra start, da det ungarske mandskab pressede voldsomt. Efter 17 minutter kom hjemmeholdet også foran
  • Heldigvis for FCM fandt de fødderne mod slutningen af første halvleg og var da også tæt på at score. I anden halvleg skete det så, da målmaskinen Oliver Sørensen scorede kampens sidste mål til 1-1