3F Superligaen

SIF jagter Linds afløser: Vi har is i maven

Silkeborg skal på jagt efter en ny angriber, da de er millimeter fra at sælge angriberen Alexander Lind. Men klubben forholder sig roligt i situationen, fortæller sportsdirektøren.

Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Alexander Lind ligner en mand, der er fortid i Silkeborg.

Tidligere på ugen kunne Silkeborg fortælle, at de har accepteret et bud på angriberen, Alexander Lind, fra italienske Pisa.

Dermed har man kun en enkelt angriber tilbage i førsteholdstruppen. Så SIF er nu på udkig efter en ny angriber til at gøre Tonni Adamsen selskab på toppen.

Silkeborg IF accepterer bud på Alexander Lind

Det fortæller klubbens sportsdirektør Jesper Stüker.

– Vi er da selvfølgelig ude og kigge på, om vi kan finde en angriber, der kan supplere os.

– Det tør jeg ikke sige (hvor tæt på man er, red.). Vi har nogle emner, og så må vi se. Der er altid nogle bolde i luften, og så må vi gøre os nogle prioriteringer. Det haster lidt, men omvendt skal vi ikke stresse. Det er vi ikke så gode til i Silkeborg, så vi tænker os godt om, inden vi træffer nogle beslutninger, siger Stüker med et smil på læben til Viaplay.

Og selvom Stüker mener, at det haster lidt, har de ikke travlt i Silkeborg. Heller ikke selvom holdet i øjeblikket spiller to gange i ugen.

– Vi har is i maven, og på den måde overrasker det os ikke (salget af Lind, red.). Men vi havde forestillet os, at vi skulle længere hen, for at kigge på om vi skulle have nogle ud.

SIF har i øjeblikket midtuge-kampe på programmet, da de kæmper for at kvalificere sig til gruppespillet i Conference League samtidig med, at de konkurrerer i Superligaen.

– Vi må finde ud af hvad for en skala, vi skal kigge på. Om det skal være noget kortsigtet eller langsigtet. Det er sådan nogle valg, vi står overfor, fortsætter Stüker.

Silkeborg har allerede hentet seks spillere til den nye sæson, og den potentielle angriber vil altså blive den syvende tilføjelse til truppen i Søhøjlandet.

Officielt: Silkeborg henter Hobro-profil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P