Stærkt midtjysk udgangspunkt i CL-kval

Tirsdag aften tog FC Midtjylland et stort skridt mod Champions Leagues-ligaspil, da Ferencvaros blev besejret med 2-0 på MCH Arena. Se alle mål og highlights fra kampen her.

A. Buksa
17′
F. Gluda Djú
69′
45′
90′
  • Tirsdag aften tog FC Midtjylland et stort skridt mod Champions Leagues ligaspil. Adam Buksa lagde ud med at banke midtjyderne i front, efter en kæmpe forsvarsfejl fra Ferencvaros-defensiven

• Kort før pausen kunne det være blevet til 2-0, da et VAR-tjek bekræftede, at Ulvene skulle have et straffespark. Sparket var dog ikke spor veludført af Aral Simsir, da ungarernes keeper nemt afværgede det svage forsøg

• I anden halvleg fik den unge kantspiller gjort skaden god igen, da Simsir fandt Franculino med en fantastisk stikning, hvorefter angriberen sikkert satte bolden ind til kampens slutresultat 2-0. Dermed har FC Midtjylland et godt udgangspunkt før returkampen i Ungarn, som spilles på tirsdag