3F Superligaen

Snød buschaufføren: Stort slagsmål efter FCM mod AaB

Et masseslagsmål med omkring 50 personer opstod efter superligaopgøret mellem FC Midtjylland og AaB lørdag aften. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politiet til TV Midtvest.

Tilhængere fra AaB og FC Midtjylland endte i masseslagsmål efter superligaopgør

FC Midtjylland besejrede lørdag aften AaB med 2-0 på MCH Arena i Herning.

Spillet på banen foregik i god ro og orden, men kampen fik et særdeles voldsomt efterspil. Det oplyser vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Boye Hansen, til TV Midtvest.

Det endte nemlig i et masseslagsmål mellem tilhængere fra AaB og FC Midtjylland ved en bar i Herning – og det skyldtes ifølge vagtchefen en snu mand på bussen.

En bus, der fragtede AaB-tilhængere fra Herning til Aalborg efter opgøret, vendte nemlig om kort efter afgang fra MCH Arena.

– På motorvejen tilbage til Aalborg er en af AaB’s fans så opfindsom, at han siger til bussens chauffør, at de har glemt at få en af de andre med. Derfor vender bussen om, og manden giver en adresse til chaufføren, hvor han mener, at den manglende passager er, siger Anders Boye Hansen til TV Midtvest.

Og netop den bus endte så med at holde ind til siden ved baren Don Quijote i Herning, hvor en række tilhængere fra FC Midtjylland mødtes efter kampen. Det endte i et stort slagsmål med omkring 50 personer indblandet – og der blev ifølge vagtchefen delt ud af ‘øretæver til højre og venstre’.

Han oplyser, at de fleste slap med mindre skader. En enkelt person brækkede dog næsen. Samtidig fortæller han, at ingen er blevet anholdt. Sagen efterforskes dog yderligere.

Officielt: Altético Madrid henter tidligere FCM-bomber

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P