Premier League

Medie: Chelsea jagter dansker – skal erstatte Gallagher

Chelsea har allerede hentet en dansker til klubben denne sommer, men nu lurer de blå fra London angiveligt på at hentet endnu en dansker ind, inden transfervinduet smækker i.

Chelsea jagter Matt O'Riley
Foto: REUTERS/Russell Cheyne
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Matt O’Riley står højt på ønskelisten i Premier League-klubben Chelsea FC.

Sådan lyder meldingen fra The Scottish Sun, som kan fortælle, at Chelsea-cheftræneren Enzo Maresca har et godt øje til danskeren.

Håbet er, at O’Riley kan hentes ind som en direkte erstatning for Conor Gallagher, der i længere tid har været rygtet væk fra Chelsea.

Chelsea er dog langt fra den eneste klub, der har et godt øje til Matt O’Riley, som har præsteret stort for Celtic i den seneste sæson.

Klubber som West Ham, Everton, Brighton, Crystal Palaca, Leicester, Atalanta, Atlético Madrid, Girona, Juventus og Liverpool er tidligere blevet sat i forbindelse med den talentfulde dansker.

Det forlyder, at Celtic som minimum vil kræve 25 millioner pund for Matt O’Riley. Det svarer til en minimumspris på 217 millioner danske kroner.

Det store Haaland-show: City sætter Chelsea på plads

Matt O’Riley har været på holdkortet i skotske Celtic, siden han skiftede til klubben fra MK Dons i januar 2022.

Her noterer han sig for 121 kampe med 27 mål og 34 assists til følge. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til maj 2027.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P