3F Superligaen

Enggård langer ud efter FCM: Blev behandlet dårligt

Randers FC’s golden boy Mads Engård er en ombejlet herre, og angiveligt skulle flere danske klubber være ude efter det store talent – men én klub bliver det formentligt ikke.

Mads Engård i kamp for Randers FC.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Aldrig sig aldrig.

Sådan sagde Mads Enggård blandt andet, da han søndag aften blev spurgt ind til et potentielt skifte til FC Midtjylland.

Dog tyder det langtfra på, at nummer 56 på den seneste Golden Boy-liste skal retur til Heden, hvor han blev kasseret som ungdomsspiller.

Mads Engård i kamp for Randers FC.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

I Onside-studiet blev blev Mads Enggård spurgt, om han kunne se sig selv vende hjem til Midtjylland, hvor han hurtigt og kortfattet svarede nej, før han uddybede.

– Man skal jo aldrig sige aldrig, men jeg synes ikke, at den behandling jeg fik, den var okay. Det har taget hårdt på mig.

– Når man er 15 år… Jeg var okay sikker på, at jeg skulle have en treårig kontrakt, og at det var der, jeg skulle slå igennem.

– En uge inden kontraktsamtalerne får jeg at vide, at de ser mig blive den bedste sekser eller otter i Danmark. Der er jeg jo rimelig sikker på, at det var tre år, jeg skulle ind og have der.

– Men så får jeg at vide, at jeg ingen spidskompetencer har, og at de ikke kan se mig spille for deres U17-hold om et år. Den var tough, fortæller Mads Enggård i Viaplay-programmet.

Du kan se hele indslaget med Enggård i videoen over artiklen.

I stedet gik turen til Randers FC, hvor flere klubber nu er ude efter den 20-årige midtbanedynamo.

Det kan du læse mere om lige her.

Randers-boss om AGF-rygter: Ingen bud på Enggård

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P