2. Division

Holvad lukker for Fremad dybt inde i overtiden

Aarhus Fremad fik en god start på den nye sæson i 2. division med en hjemmesejr mod Ishøj IF. Anders Holvad cementerede sejren seks minutter indei overtiden.

Aarhus Fremad taber hjemme mod FC Roskilde.

Der er altid solskin på Vangen, synger de mest inkarnerede Aarhus Fremad-fans i det nordlige Aarhus.

Og det var tilfældet lørdag eftermiddag, hvor 2. divisionsfodbolden igen rullede på Riisvangen, og Ishøj IF kom på besøg.

Hjemmeholdet var det stærkeste hold i den dyst, og de sikrede sig en 3-1 sejr i premieren.

Aarhus Fremad bragte sig foran med 1-0 ved Sebastian Denius efter en halvtime. Men iudeholdets Ahmed Hassan udlignede før pausen på et straffespark.

I anden halvleg bragte Emil Junge igen Fremad foran, og så kunne Anders Holvad lukke og slukke til 3-1 dybt inde i overtiden.

I de to andre kampe, som blev sparket i gang klokken 14.00 vandt BK Frem mod Skive, mens AB og Næstved BK spillede 1-1.