Premier League

Iskold Højlund: I Skandinavien kaldes det sommer

Der venter en længere skadespause for danske Rasmus Højlund, men genoptræningen og restitutionen er i fuld gang for den danske landsholdsangriber – og det byder på en kold omgang.

Rasmus Højlund fejrer FA Cup-triumfen.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix.

Det har langt fra været en god sæsonoptakt for danske Rasmus Højlund indtil videre.

I en testkamp i sæsonoptakten blev den 21-årige United-angriber ramt af en skade i baglåret. Det betyder, at Højlund må se til fra sidelinjen i de kommende seks uger.

Det betyder, at Rasmus Højlund kommer til at misse en række Premier League-kampe for Manchester United, mens en række af Danmarks Nations League-kampe også er i fare.

Men muligheden foreligger fortsat for, at Rasmus Højlund bliver skadesfri hurtigere end forventet.

I hvert fald arbejder danskeren hårdt på at vende retur til grønsværen – og her tages alle midler i brug… Også de kolde af slagsen.

På sin Instagram-profil har danskeren slået et billede op, hvor han mere eller mindre befinder sig i en frostboks i Los Angeles, hvor Manchester United er på sommertur.

Nærmere bestemt er der tale om cryoterapi, hvor kroppen placeres i et meget koldt rum, der eftersigende reducerer opfattelsen af smerte, mindsker hævelse og forøger kroppens fysiske ydeevne.

De meget lave temperaturer er dog ikke noget, der ser ud til at påvirke danskeren, der iskoldt skriver:

‘Bare rolig. I Skadinavien kalder vi der sommer.’

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P