Champions League

Thomasberg lovpriser Osorio efter drømmehug: Ikke tilfældigt

Dario Osorio blev dagens mand i skysovs for Fc Midtjylland, da ulvene avancerede i Champions League-kvalifikationen.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland er sikkert videre i Champions League-kvalifikationen.

Det står klart, efter klubben onsdag aften vandt 1-0 hjemme og samlet udbyggede til 4-0 over upåagtede UE Santa Coloma.

På en af ulvenes dårligere dage, kom der alligevel lidt krydderi, da offensivspilleren Dario Osorio hamrede en kanonkugle i nettet i midten af anden halvleg og altså scorede kampens enlige mål.

Efter kampen blev FC Midtjyllands cheftræner Thomas Thomasberg interviewet af Viaplay. Her blev cheftræneren spurgt til, hvad det er, en spiller som Osorio kan give FC Midtjylland.

– Jamen, han skal selvfølgelig give det, han blandt andet gør. Det er jo en fantastisk venstre fod, som vi snakkede om allerede, da han kom til klubben. Så det er jo ikke tilfældigt, at han sparker nogle af de her mål ind. Det er, fordi han har et vanvittigt hårdt spark og et præcist spark. En gang i mellem så ryger den også ud af stadion.

Priseksplosion: Spillerværdien i Superligaens top løber løbsk

– Men han har potentiale til at kunne score rigtig mange mål fra den distance lige omkring feltet. Så så jeg også, at han bevægede sig godt mellem deres linjer og det var egentlig ham, der var vores største aktiv i det offensive. Så fuldt fortjent blev han også kåret til kampens spiller, for jeg synes, at han var god, lød det fra Thomasberg.

Chilenske Dario Osorio kom til FC Midtjylland i 2023. Han har indtil videre spillet 27 kampe for klubben, hvor han har bidraget med otte scoringer og to oplæg.

FC Midtjylland møder Ferencvaros i næste runde af Champions League-kvalifikationen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P