3F Superligaen

Silkeborg-profil regner ikke med at forlænge

Anders Klynge har et år tilbage af sin kontrakt i Silkeborg IF, og selvom han er åben for et skifte til en dansk topklub, så drømmer han om udlandet.

Silkeborg IFs Anders Klynge i kamp med SønderjyskEs Maxime Soulas under superligakampen mellem Silkeborg IF og Sønderjyske på JYSK Park i Silkeborg søndag den 21. juli 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Nogle rynkede måske på næsen, da Anders Klynge som 19-årig skiftede fra OB i Superligaen til Silkeborg IF i landets næstbedste række tilbage i 2020.

Siden er det dog kun gået en vej for Klynge og Silkeborg, og i dag er midtbanespilleren en af grundpillerne på Kent Nielsens mandskab.

Og den 23-årige odenseaner er da også klar på at gøre som flere af de senere års profiler i Silkeborg – nemlig at se sig om efter større adresser.

– Det er jo altid et rigtig godt spørgsmål, men på et tidspunkt kunne jeg selvfølgelig godt tænke mig at prøve mig af i noget andet, men jeg er rigtig glad for at være her.

– Så må vi se, hvad fremtiden bringer. Jeg tror ikke, jeg spiller her hele min karriere, men jeg er glad for at være her, udtaler Klynge til Campo.

Den boldsikre midtbanemand kom til Søhøjlandet i 2020, men har nu blot et år tilbage af sin kontrakt. Og han forventer ikke, at den bliver forlænget.

Silkeborg IFs Anders Klynge i kamp med SønderjyskEs Maxime Soulas under superligakampen mellem Silkeborg IF og Sønderjyske på JYSK Park i Silkeborg søndag den 21. juli 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Man skal aldrig sige aldrig, og det ved jeg ikke, men umiddelbart er det ikke dér, vi er lige nu. Så det må tiden vise, men ellers nej, udtaler Klynge.

Gerne Superliga – helst udlandet

Anders Klynge har allerede spillet 96 kampe i 3F Superliga, og han er da også åben for at skifte til en større dansk klub, fortæller han.

– Selvfølgelig kan nogle af de store klubber i Danmark også være interessante. Ellers er udlandet noget, jeg sigter efter, som jeg godt vil prøve.

– Så jeg tror, det er første prioritet at komme ud og prøve mig af et eller andet sted. Også fordi man nu har været hele sin fodboldkarriere i Danmark. Det er jo en kort karriere, så det kunne være fedt også at prøve sig af på nogle andre punkter og se, hvad man kan udvikle sig til.

– Jeg er stadig ung, og jeg har stadig rigtig mange gode år foran mig, forhåbentlig. Og har spillet rigtig meget Superliga her i Silkeborg, så jo, det er også et godt tidspunkt at prøve sig af på.

Har der været nogle bud?

– Det er ikke noget, jeg har hørt så meget om. Det kører jo lidt med agenter og Silkeborg. Der har i hvert fald ikke været noget, hvor jeg har skulle tage stilling til noget endnu, så nej, slutter Anders Klynge.

– De er jyder med stort J og det er jeg også selv

Torsdag aften kan Klynge spille sin kamp nummer 143 for Silkeborg IF, når norske Molde gæster JYSK Park i returopgøret i kvalifikationen til Europa Leagues gruppespil.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P